Voornaam
Achternaam
E-mail
UPGRADE JE VAARDIGHEDEN OM JE HIGH-END PROGRAMMA’S TE VERKOPEN, ZODAT JE HELE GOEDE PRIJZEN KUNT VRAGEN, GAAT WERKEN ONDER JE EIGEN VOORWAARDEN EN VOOR DE BESTE KLANTEN.

ZO KUN JE HEEL GOED VERDIENEN TERWIJL JE EEN LEVEN HEBT VOL VRIJHEID EN VERVULLING. (EN LEER OOK HOE JE ZOVEEL MOGELIJK VAN DEZE SALESGESPREKKEN KUNT BINNENHALEN!)
 vrijdag 15 maart 2024
RETREAT OVER HIGH-END SALESVAARDIGHEDEN
door Laura Babeliowsky, CEO/businesscoach
Voor B2B consultants, trainers, coaches of interim-managers die programma’s verkopen (1-op-1, in company of open programma’s) of op het punt staan dit te gaan doen
VIDEOTRAINING VAN HET BEET HIGH-LEVEL SALES EVENT
Voor consultants, trainers en coaches die een heel nieuw niveau willen bereiken in salesvaardigheden. Zodat je ook €10.000 à €100.000-programma’s kunt verkopen op basis van je intellectuele eigendom (en dat zoveel mogelijk in één gesprek).
  Helaas is de ZOMERACTIE voorbij! 
De ticketverkoop is van start! Let op: er geldt nu een early bird prijs. Reserveer direct je plaats
De ticketverkoop is van start! Reserveer direct je plaats
Let op: we zijn bijna uitverkocht, dus koop je ticket snel
Aanmelden is nu niet mogelijk

Volgend jaar is er weer een BEET event in april 2023
Koop nu je ticket voor het online event

DE 4e EDITIE VAN HET HIGH LEVEL LEVERAGE EVENT 2021 GAAT OVER  HET VERZILVEREN VAN JE INTELLECTUELE EIGENDOM

BEN JE CONSULTANT, COACH EN/OF TRAINER, EN:
Verkoop je (transformatieve) programma’s aan ondernemers en managers/directeuren en:
 • Ben je niet tevreden over de prijzen die je vraagt? Wil je de stap zetten naar een (veel) hogere prijs? 
 • ​Werk je nog te veel zoals de klant het wil en kost je werk daardoor veel te veel uren? Wil je veel meer resultaatgericht gaan werken op een manier die past bij jouw ideale levensstijl? 
 • ​Verlang je ernaar om een schaalbaar bedrijf te creëren rond jouw expertise, maar vind je het nog lastig om de klant hiervan te overtuigen? 
 • ​Of vind je eerder dat je te weinig gesprekken binnenkrijgt om je programma’s te verkopen?
Veel interimmers, consultants en coaches willen schaalbare high-end programma’s verkopen, tegen hele goede prijzen, maar zijn ontevreden over de resultaten – ook al hebben ze heel goede salestrainingen gevolgd.

Klanten vinden je te duur of willen dat je weer uurtje-factuurtje werkt. Het is lastig om de klant te overtuigen van een vernieuwende visie of aanpak, ook al ben je zelf volledig overtuigd van de waarde hiervan.

Dit hoeft niet zo te zijn! Als je heel vaardig bent in je salesgesprekken, bereik je een hoge conversie. Je weet precies hoe je mensen enthousiast maakt voor je aanpak & werkwijze, en wat je kunt zeggen als ze bezwaren hebben. En je weet hoe je mensen kunt overtuigen, dat het een hoge prijs waard is wat je doet.

Belangrijk is ook: je weet precies wat je kunt doen om een overvloed aan gesprekken te hebben, zodat je iedere week weer nieuwe kansen hebt om een 'ja' te krijgen van een klant.

Wat is hiervoor nodig?

Een winnende mindset

Voor een enorm groot deel draait het succes van je gesprek om je mindset. Hoe zit je in het gesprek en hoe zit je in je vel? Klanten pikken het op als je bang voor ze bent, je ontmoedigd voelt, of het idee hebt dat je tekort wordt gedaan. Wat is er nodig om superaantrekkelijk voor ze te zijn?

Strategische vaardigheden op het hoogste niveau

Hoe zorg je dat je met de beslissers in gesprek komt? Wat doe je als je met teams, partners of andere partijen te maken hebt die de besluitvorming beïnvloeden? Maar ook: wat doe je als je je programma nóg een keer wil verkopen aan dezelfde klant? (Hier zitten de grootste verdienkansen!)

Briljante gespreksvaardigheden

Wat zeg je precies in het gesprek zodat mensen 'ja' gaan zeggen? Wat maakt het verschil, wat belemmert juist je succes? Hoe praat je over je aanbod, zodat mensen er super-enthousiast over zijn? Wat zeg je als ze bezwaren hebben?

Dit is wat je allemaal gaat leren en doen bij de tweedaagse BEET Retreat. Bij deze tweedaagse gaat het helemaal om het UPGRADEN VAN JE SALESVAARDIGHEDEN.

Je gaat je vaardigheden op scherp stellen om heel goed te verkopen tegen veel betere prijzen dan je gewend bent. Jouw eigen casussen staan hierbij centraal. Je maakt het voor jou perfecte script om jouw beste klant 'ja' te laten zeggen tegen jouw vernieuwende visie, werkwijze én prijs.

Ook ga je vernieuwende manieren leren om een voortdurende stroom nieuwe gesprekken met de juiste klant te krijgen. (Alleen dit al op zichzelf maakt je komst naar de retreat de moeite waard!)

DIT IS WAT JE BIJ DE BEET RETREAT O.A. GAAT LEREN
1
WAT KLANTEN NODIG HEBBEN OM 'JA' TE ZEGGEN TEGEN EEN HOOGGEPRIJSD TRANSFORMATIEF PROGRAMMA
In deze les leer je de sleutels die high-end klanten nodig hebben om voor jouw programma te kiezen. Je krijgt ook meteen duidelijk welke fouten je moet vermijden waardoor high-end klanten afhaken.

Je leert o.a.:
 
• De beste manier om je klanten van tevoren al warm te laten lopen voor je aanbod

• Hoe je op de beste manier verbinding maakt met de klant (dit is al 90% van het succes van je gesprek)

• Hoe je kunt voorkomen dat klanten enorm schrikken van je prijs

•  Welke zin essentieel is om een klant te triggeren 'ja' te zeggen

• Hoe je al helemaal in het begin van je gesprek kunt vaststellen of iemand klant gaat worden (en wat je dan kunt zeggen!). (Denk eens aan hoeveel tijd je dat gaat besparen...)

2
HOE JE JE HOOGGEPRIJSDE PROGRAMMA’S VERKOOPT VOOR PRIJZEN ALS 10K, 25K, 50K of 100K

In deze les leer je de exacte stappen om een 'ja' te krijgen van een klant voor je high-end programma. Niet alleen een hooggeprijsd programma, maar ook een schaalbaar of doorlopend programma. Als je dit in je vingers krijgt, kun je extreem goed gaan verdienen. 

Je gaat leren:

• Het precieze script waarmee je klanten overtuigt (je kunt hem letterlijk overnemen, want hij werkt)

• Wat er in de eerste 5 minuten nodig is om te zeggen, waarmee je je kans op een 'ja' met 50% gaat verhogen

• Welke vragen je moet stellen om klanten te overtuigen van de waarde van je aanbod (ook al kost het €50.000 of €100.000)

• De beste manier om je aanbod te doen (er zijn slechts 3 zinnen nodig, meer zinnen gaan niet het verschil maken voor de klant)

• Hoe je al van tevoren kunt weten dat de klant 'ja' gaat zeggen tegen je aanbod

• Hoe je zeker kunt stellen dat de klant na zijn 'ja' niet toch nog af gaat haken

3
HOE JE OMGAAT MET BEZWAREN


In deze les leer je wat je moet zeggen (met precieze scripts) als klanten bezwaren hebben. De meeste bezwaren zijn heel goed te voorkomen in een gesprek, mits je tijdig in de gaten hebt dat de klant bezwaren zal gaan hebben. In deze les leer je precies wat je dan moet doen.

En als er toch bezwaren komen, kun je ze eenvoudig pareren. Je moet alleen weten hoe.

We gaan in op de meest voorkomende bezwaren:

• Ik heb geen geld

• Ik heb geen tijd 

•  We moeten eerst nog onze reorganisatie afmaken

• Ik moet het mijn partner / team / baas vragen

• Ik moet er eerst nog over nadenken 

• Ik wil eerst een referentie hebben 

• Ik wil eerst een offerte hebben  

4
HOE JE SNEL DE KOOP SLUIT EN ZORGT DAT MENSEN HET BEDRAG IN 1 KEER BETALEN
In deze les leer je hoe je snel de koop met een high-end klant kunt afsluiten, zonder dat je in een wurgend besluitvormingsproces vastloopt. Dit is 1 van de allerbelangrijkste vaardigheden in een verkoopgesprek.

Je zult moeten zorgen dat je inderdaad met de juiste klant in zee gaat. En je zult moeten zorgen dat de klanten niet toch nog afhaken, ook al hebben ze 'ja' gezegd. En verder wil je dat de klanten snel betalen, en liefst in 1 keer, zonder betaling in termijnen, zodat je snel goed verdient.

In deze les ga je leren:

• Hoe je kunt zorgen dat alle beslissers snel op 1 lijn komen, ook als er verschillende visies zijn

• Welke simpele zinnen je kunt gebruiken om de koop af te sluiten

• Wat je kunt doen om te testen of de klant echt 'ja' zegt en niet onverhoopt afhaakt naderhand

• Hoe je kunt zorgen dat de klant in 1 keer betaalt, zonder betalingsregeling, en ook nog voorafgaande aan het leveren van de dienst (zodat je nooit op je geld hoeft te wachten)
5
BEET BIJ BEDRIJVEN: LEER HOE JE PROGRAMMA'S VERKOOPT BIJ GROTE BEDRIJVEN OF OVERHEID
Opdrachten bij overheid of grotere bedrijven kunnen ongelooflijk lucratief zijn, maar om een snelle 'ja' te krijgen is een ander verhaal. Leer in dit onderdeel strategieën om te zorgen dat deze verkoopprocessen snel en soepel verlopen, zodat je snel goed betalende opdrachten kunt binnenhalen.

Je gaat leren: 

Wat je vooraf zeker moet weten voor je met een manager in gesprek gaat

Wat je kunt doen als er verschillende partijen bij de besluitvorming betrokken zijn (en zo voorkomt dat het besluitvormingsproces héél erg lang gaat duren)

Hoe je kunt zorgen dat je snel betaald wordt nadat je je 'ja' gekregen hebt

En nog veel meer6
HET GEHEIM VAN EEN MINDSET WAARMEE JE SUPERAANTREKKELIJK BENT VOOR KLANTEN
Je hebt heel veel concurrentie in de markt, en anderen zijn vast nog veel beter in hun marketing dan jij. Waar je het mee wint is dat je klanten aantrekt op wie je innerlijk bent. Je bent gewoon onweerstaanbaar voor ze. Klanten kopen van je, als ze van je houden en je waarderen. Dit heeft voor een groot deel met jouw mindset te maken.
Deze winnende mindset zorgt er ook voor dat je zonder angst bent in het gesprek, hoeveel er ook op het spel staat.

Je gaat leren:

• Wat de cruciale elementen zijn in je mindset waarmee je aantrekkelijk wordt voor je klant

• Welke aspecten van je mindset afstotend zijn voor je klanten

• Hoe je je mindset kunt veranderen

• Welke mindset ervoor zorgt dat je tijdens het gesprek onthecht bent (en daardoor op je best bent)

• Hoe je omgaat met telefoonangst en angst voor afwijzing

• Hoe je van 'nee’s' toch wel degelijk nog een 'ja' kunt maken (heeft allemaal met je mindset te maken!)

• Hoe je 'nees' van klanten overwint en snel weer tot de orde van de dag terugkeert
7
HOE JE VOORTDUREND NIEUWE AANVRAGEN VOOR GESPREKKEN KRIJGT
In dit onderdeel leer je de vernieuwende en slimme manieren om voortdurend aanvragen voor gesprekken te krijgen. Zodat je voortdurend gesprekken voert en er heel goed in wordt! Zo kan je inkomen heel snel groeien.

Je gaat leren:

• Succesfactoren om voortdurend leads te krijgen

• Hoe je ads inzet om leads te krijgen

• Informational interviews als briljante manier om klanten te krijgen

• Het geheim van workshops, online masterclasses en webinars om hoge kwaliteitsleads te genereren
"LAURA IS DE BRON VOOR HEEL VEEL BUSINESSCOACHES"
Eva Brouwer
Evabrouwer.tv
"Ik leerde dat je altijd een Diamond-aanbod in je achterzak moet hebben. Ook al weet je niet eens of je het gaat verkopen. Toen heb ik er één gemaakt helemaal geïnspireerd op mijn ideale klant. En toen heb ik het verkocht."
Karin Hoogenboom
Volzicht.nl
"Ik vraag niet meer €85 voor een uurtje, waarna ik de klant nooit meer zie. Nu bied ik programma's aan waarbij ik de klant een jaar lang kan volgen en vraag daar tussen de €6.000 en €9.000 voor."
"OMZET IS MET HULP VAN LAURA GESTEGEN VAN €70.000 NAAR €180.000"
"VAN UURTJE FACTUURTJE NAAR €300.000 JAAROMZET"
Mariëtte Ham
Marietteham.nl
"Van €75 per uur waarvoor ik me 20.000 keer in de rondte werkte naar bijna €300.000 omzet in een jaar."
Esther Blok
Estherblok.nl
"Van veel kleine klanten waarbij ik ze niet alles kon geven naar klanten waar ik me 100% aan kan geven door het verkopen van programma's van €35.000."
"IK VERKOOP NU PROGRAMMA'S VAN €35.000"
"3 JAARPROGRAMMA'S VERKOCHT VOOR €30.000"
Anne Quaars
Debeeldstrateeg.com
“Dankzij Laura (en Monique) is mijn hele mindset over ondernemen compleet veranderd. Hierdoor heb ik de afgelopen 2 maanden evenveel verdiend als waar ik vorig jaar 6 maanden over deed. 

Inmiddels heb ik 3 jaarprogramma’s verkocht voor €10.000 elk. Als het zo doorzet verdrievoudig ik dit jaar mijn omzet."
Babette Soegies
Soegiesstrategie.nl
"Ik ben hele goede prijzen gaan vragen voor mijn programma. Zo verdiende ik in 2 weken tijd maar liefst €52.000. Inmiddels heb ik €100.000 verdiend, terwijl ik nog maar 1 jaar bezig ben met mijn bedrijf.

De kwaliteit van mijn leven is hierdoor enorm toegenomen. Ik kan helemaal zelf mijn tijd indelen en ben er voor de kinderen als ze uit school komen. Het is echt waanzinnig, ik ben enorm dankbaar."
"€52.000 VERDIEND IN 1 WEEK"
"BEN IN STAAT OM KLANTEN HEEL GOED TE HELPEN"
Carina van Reeven
Sharedservicegids.nl
“Laura is heel divers. Ze heeft mij geholpen om mijn expertise om te zetten naar een product.

Daardoor ben ik nu in staat om een aantal klanten tegelijkertijd echt heel goed te helpen om een transformatie te maken. 

Hoe gaaf is dat! Dat ging ik in mijn eentje niet verzinnen.

Ondertussen is mijn werk-privé balans een stuk beter geworden. Voor mijn omgeving ben ik nu een relaxter mens."
Marc van Waasbergen en Karin Muller
LinkLeaders.nl
"We merkten dat onze tijd opraakte en dat we niet verder konden groeien. Dat wilden we niet, want we hebben heel veel ambitie. Al na 2 weken hadden we €35.000 verdiend.

Inmiddels hebben we een kleine ton omgezet in 6 maanden tijd en hebben we een financiële buffer opgebouwd. Dat geeft heel veel rust!"
"€100.000 VERDIEND IN 6 MAANDEN"
"MIJN OMZET IS KEER DRIE GEGAAN IN DRIE KEER ZO WEINIG TIJD"
Suzanne van Schaik
Suzannevanschaik.nl
"Ik wilde niet alleen leren hoe ik een goede businesscoach kan zijn voor mijn klanten, maar ik wilde ook hele goede businesscoaching voor mijn eigen bedrijf."
Jolien Slavenburg
Kernzaken.nl
"Voorheen durfde ik nauwelijks €900 te vragen en nu vind ik het heel vanzelfsprekend om €1.700 voor een dag te vragen.

In januari hadden we een mijlpaal, want toen zijn we ons eerste 6 maanden programma gestart en doen we het leukste wat we ooit gedaan hebben. Wij realiseren hiermee een omzet van €130.000 dit jaar. Terwijl we deze niche en doelgroep pas net gekozen hebben.”
"€130.000 IN 1 JAAR MET ONS EIGEN PROGRAMMA"
“IK VERKOCHT IN ÉÉN MAAND 2 PROGRAMMA'S VAN €60.000”
Albertine Piels
Hackastory.com
"Met behulp van Laura haalde ik in één maand evenveel omzet als heel vorig jaar."
Aart Brezet
Drivesatschool.nl
"Voor ik bij Laura kwam was ik veel te afhankelijk geworden van andere professionals en bureaus om klanten te krijgen. Mijn bedrijf is nu compleet veranderd. Financieel gaat het heel goed. 

Afgelopen jaar heb ik €150.000 omgezet en dit jaar alweer €30.000 in de eerste 2 maanden. Ik ben Laura heel erg dankbaar voor alles dat ik van haar geleerd heb om deze ommekeer te realiseren."
"€150.000 OMGEZET IN 1 JAAR"

BONUSSEN (T.W.V. €750)
 • Bonus 1
 • Het geweldige compacte werkboek (ter waarde van €250)
 • Dit is inclusief:
 • • Het high-end sales script (met 25 uiterst effectieve vragen waarmee je moeiteloos je programma’s verkoopt (ook al kosten ze …) 
 • • Complete scripts wat je moet zeggen bij alle veelvoorkomende bezwaren die klanten hebben  
 • Bonus 2
 • Persoonlijke coachingsessie met Monique Leenen (ter waarde van €500)
 • In deze persoonlijke coachingsessie van 30 minuten (telefonisch) met businesspartner Monique Leenen neem je je eigen salesstrategie onder de loep.
DIT IS WAT MEEDOEN AAN BEET VOOR JE GAAT BETEKENEN:
 • Je gaat je programma’ s voor hoge prijzen (€10.000 à €100.000) verkopen aan de beste klanten
 • Verkopen wordt een high-end ervaring
 • Je wint heel veel tijd, omdat je slechts 1 of 2 gesprekken nodig hebt om de koop te sluiten
 • Klanten betalen zoveel mogelijk meteen het hele bedrag, voorafgaande aan het leveren van je dienst (zo creëer je snelle bronnen van cash)
 • Je gaat heel veel tijd winnen omdat je geen offertes meer hoeft te maken
 • Je gaat werken en leven zoals jij het zelf wil en creëert zo je ideale leven
"IK WERK NU MET MIJN IDEALE KLANTEN"
Miriam Hekker
Miriamhekker.nl
"Ik werk nu met mijn ideale klanten, waar ik onwijs veel energie van krijg. Ik ben nog maar net begonnen, dat gevoel heb ik van Laura gekregen. Mijn partner schept inmiddels over mij op. En dat deed hij ervoor niet."
Charlotte van Asseldonk
Florereninjewerk.nl
"Bij Laura heb ik heel erg geleerd om een continue stroom van klanten te krijgen. Ik heb geleerd om heel effectief verkoopgesprekken te voeren, waarin ik ook mezelf ben.

En waarin klanten allemaal 'ja' zeggen op de producten die ik aanbied. Dus ik heb geleerd hoe dat moet, ik durf mijn aanbod te doen, tegen een goede prijs en ik krijg een 'ja'. Dus ik ben haar daar heel dankbaar voor."
"IK DURF NU GOEDE PRIJZEN TE VRAGEN"
"IK KAN NU MEER KLANTEN TEGELIJKERTIJD HELPEN"
Wim Jumelet
Jumelet Management Consultancy
"Laura kan me op betrokken en slimme wijze helpen bij het ontwikkelen en verkopen van programma's.

Daardoor kan ik nu meer klanten tegelijkertijd helpen. Als interimmer kon ik dat in het verleden niet."
Brenda van Dijk-Vermeulen
Clubvan25.nl
"Laura heeft me geholpen een totaal andere kijk op ondernemen te krijgen. Ik durf nu de waarde te vragen die ik echt waard ben.

Hierdoor heb ik €37.500 verdiend in 3 weken tijd. Ik kan alleen maar zeggen had ik het maar eerder gedaan, want het heeft me zoveel opgeleverd."
"€37.500 VERDIEND IN 2 WEKEN (EN NOG NIET EENS EEN WEBSITE)"
"MIJN INVESTERING IN 3 WEKEN TERUGVERDIEND"
Yvette Hooites Meursing
Levenswerk.com
"Door het leren aantrekken van de juiste klanten, zijn mijn resultaten én die van mijn klanten sterk verbeterd.

Mijn investering in Laura's programma had ik in 3 weken terugverdiend.

En in het eerste kwartaal had ik al 60% van mijn gewenste jaaromzet behaald."
Heleen ter Avest
Managers-eq.nl
"Jarenlang achtereen lag mijn omzet telkens rond de €22.000. Daarvoor werkte ik heel hard.

Vandaag noteerde ik een omzet van €57.500 tot nu toe. En ik heb zeker niet 2,6 keer zo hard gewerkt. Ik vind het ongelooflijk! Dank Laura."
"2,6 KEER ZOVEEL VERDIEND, MAAR MINDER GEWERKT"
OVER LAURA BABELIOWSKY
BEET wordt al voor het 10e jaar gegeven door Laura Babeliowsky. Laura Babeliowsky is 1 van Nederlands bekendste businesscoaches. Zij heeft “high-end”-ondernemen voor coaches, adviseurs en trainers in Nederland geïntroduceerd. Afgelopen jaren hielp ze letterlijk duizenden coaches, trainers en adviseurs succesvolle bedrijven op te bouwen. Vele nu bekende ondernemers zijn ooit klant bij Laura geweest.

Over Laura verschenen artikelen in:
VOOR WIE IS HET EVENT?
Let op: dit is niet een retreat om alleen maar te netwerken of “event te hoppen” (al bouw je vanzelfsprekend hiermee een hoogwaardig netwerk op).
 • Je bent coach, consultant, interimmer of trainer die b2b werkt. 
 • ​Je bent al bezig om je programma-aanbod te verkopen (je eigen casussen zijn onderwerp van het event)
 • ​Je wil hier hoge prijzen voor vragen (minimaal €10.000)
 • ​Je wil steeds leren en je vaardigheden op scherp stellen
 • ​Je begrijpt het belang van investeren in je bedrijf
 • ​Je begrijpt dat een investering in salesvaardigheden zijn waarde terugverdient, niet alleen voor het komende jaar, maar voor de komende 10 – 20 jaar
NU TIJDELIJKE ZOMERACTIE:
VIDEOTRAINING HIGH LEVEL BEET EVENT  2021
met als bonus
EEN LIVESTREAM TICKET VOOR HET
HIGH LEVEL LEVERAGE EVENT 2021
SAMEN VOOR SLECHT €497,- (of 2 termijnen van €297,-)


Aanmelden is nu niet mogelijk.

Geef je hieronder op en dan nemen we contact met je op als aanmelden mogelijk is.
De ticketverkoop is van start! Voor nu geldt een early bird prijs van €697 excl. btw. Reserveer direct je plaats.
Let op: we zijn bijna uitverkocht, dus koop je ticket snel
Vanwege corona-maatregelen neem je deel via een livestream

Koop nu je ticket voor het online BEET event op donderdag 8 en vrijdag 9 april 2021:

LOCATIE EN TIJDEN
De BEET Retreat vindt plaats op vrijdag 15 maart 2024 bij Flora Batava aan de Vecht.

De tijd is van 9.00 tot 17.00 uur
JE INVESTERING
De investering voor de BEET Retreat bedraagt €697,- excl. btw.
Een partner neem je mee voor €497,- excl. btw. De link om aan te melden als partner ontvang je na aanschaf van je ticket.

Heb je nog vragen? Schroom niet om ze te stellen. Je kunt ons bellen via 020 81 00 220 of mailen via info@laurababeliowsky.nl.


JE INVESTERING
De investering voor de BEET Retreat bedraagt € 997,- excl. btw.
Je kunt ook in 2 termijnen betalen van € 547,- excl. btw.
Een partner neem je mee voor € 497,- excl. btw. De link om aan te melden als partner ontvang je na aanschaf van je ticket.

Heb je nog vragen? Schroom niet om ze te stellen. Je kunt ons bellen via 020 81 00 220 of mailen via info@laurababeliowsky.nl.


"BINNEN 50 MINUTEN EEN PROGRAMMA VERKOCHT VAN €15.000"
Karen van Riel
Outdo.nl
“Binnen 50 minuten heb ik een programma verkocht van €15.000. 

De klant was klaar om te kopen. De beslissing was al gemaakt voordat het gesprek werd aangevraagd. Ik hoefde bijna niets meer te doen.  

Zo sterk is de marketing die we bij Laura hebben geleerd.

Met Laura's programma is mijn blik zo verbreed dat het mijn leven veranderd heeft."
Wanda Vendrig
Succesvolscheiden.nl
"Ik ben jarenlang kindercoach geweest en verdiende ongeveer €25.000 per jaar, wat best veel is voor een kindercoach. Ik ging me nu richten op ouders die in een vechtscheiding verwikkeld waren. En dat werd een groot succes! 

Ik bied nu VIP-dagen, events en 3 maandenprogramma’s aan. De eerste 9 maanden van dit jaar heb ik daarmee al €100.000 verdiend! En daar ga ik dit jaar zeker overheen. Dit komt echt door high-end programma’s, anders was het zeker niet gelukt. Dank je wel Laura!"
"DE EERSTE 9 MAANDEN VAN DIT JAAR AL €100.000 VERDIEND"
"BINNEN 15 MINUTEN EEN JAARPROGRAMMA VAN €10.000 VERKOCHT"
Martine Teeselink
Outdo.nl 
"Sinds dit jaar vragen we €10.000 voor ons programma. En in de afgelopen 2 maanden hebben we daar 5 programma’s van verkocht. Eén programma verkocht ik in 15 minuten aan een directeur. 

Inmiddels hebben we ook een programma van €20.000 verkocht. We zitten nu al op € 130.000 dit jaar en zijn op weg de €200.000 dit jaar te halen. Echt hele grote stappen. Dankjewel Laura."
Greetje Bunnens
Youbrandbuilder.be
"Vroeger werkte ik uurtje-factuurtje en voerde ik gewoon opdrachten uit. Laura leerde me hoe ik met high-end programma’s kon werken en dat is zoveel interessanter en geeft veel meer voldoening. Ik kan de klanten zoveel meer waarde bieden dankzij deze formule! En het is geweldig met ze te werken.

Bij de laatste lancering heb ik 10 deelnemers binnengehaald voor mijn 6-maandenprogramma. Met een gemiddelde prijs van €5.000 per persoon. Dat betekent dus €50.000! Ik ben ervan overtuigd dat je met jezelf en ook met je bedrijf professioneler en meer high level overkomt (en bent) als je met high-end programma’s werkt."
"€50.000 VERDIEND MET EEN 6-MAANDENPROGRAMMA"
"TIJDENS HET PROGRAMMA MIJN OMZET MEER DAN VERDUBBELD"
Jonas Föllmi
Fortevital.nl
“Tijdens het volgen van Laura's programma heb ik mijn omzet meer dan verdubbeld.

Laura laat ook haar kwetsbare kant zien en toont aan dat je daarmee succesvol kunt zijn.

Komend jaar verwacht ik €200.000 à €250.000 omzet te maken."
Ann van Riet
Althea-training.be
"Ik had eigenlijk veel klanten. Ik had een wachtlijst van 2 maanden, maar ik vroeg heel lage prijzen: tussen de €50 en €70 per uur. Ik deed veel individuele sessies en losse workshops van een dag. Ik zat al helemaal vol, dus ik kon nooit meer gaan verdienen. De manier van werken klopte niet. Ik ben langere programma’s gaan aanbieden tegen hogere prijzen.

Dit heeft mij het volgende gebracht: ik verdien veel meer geld, dat is heel fijn, maar mijn klanten gingen ook veel meer doen! Met 1 groep van mensen die allemaal €2.500 betaalden, verdiende ik €25.000!"
"€25.000 VERDIEND MET 1 GROEP"
"In ruim een half jaar bijna €200.000 omzet"
Meriam Slijkerman
Mslijkerman.nl
"Niet gedacht, maar wel gehoopt: in ruim een half jaar tijd heb ik bijna €200.000 omgezet.

Ik werk nu maximaal 20 uur in de week. Daardoor heb ik alle tijd voor mijn kinderen.

Laura's programma heeft me heel veel opgeleverd."
Marina Korf
Cosmeticteam.nl
"Toen ik van Laura hoorde over high-end programma’s realiseerde ik me dat dat de oplossing was, want anders zou ik nooit mensen echt goed kunnen helpen.

Het verschil tussen vroeger en nu: vroeger verdiende ik maximaal €200 met een werkdag van 10 uur intensieve arbeid. Nu verdien ik €1.000 per dag met slechts een paar uurtjes werk, op sommige 5 urige werkdagen zit ik er al overheen."
"VAN €20 PER UUR NAAR €5.000 VOOR EEN JAARPROGRAMMA"
Let op: we zijn bijna uitverkocht, dus koop je ticket snel
"Dit jaar €250.000 omzet"
Femke Hogema
Financienvoorzzpers.nl
"Voordat ik een programma van Laura volgde, moest ik heel hard werken voor een jaaromzet van ruim €100.000. 

Nu heb ik een heel relaxed bedrijf. Terwijl mijn omzet dit jaar is gestegen naar €250.000.

Bovendien neem ik nu elke week een extra vrije middag die ik besteed met mijn kind."
Laura Babeliowsky BV  |  Laura Babeliowsky
Johannes Verhulststraat 204 Hs  |  1075 HE Amsterdam  |  020 81 00 220  |