Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Website
1 Hoe lang heb je al je bedrijf of hoe lang ben je al ondern
Omzet volgend jaar
Je doel voor het gesprek:
HIGH LEVEL BUSINESSCOACH CERTIFICATIEPROGRAMMA
Leer hoe je ondernemers op de beste manier kunt coachen met hun bedrijf, zodat je hele tevreden klanten krijgt, makkelijk klanten aantrekt, goed kunt verdienen en een succesvol bedrijf creëert als businesscoach
Het programma is nu vol. Maar regelmatig komen er nieuwe plaatsen vrij, geef je hier op voor de wachtlijst en dan nemen we contact met je op.
Aanmelden voor het programma is nu mogelijk

BEN JE COACH, TRAINER EN/OF ADVISEUR DIE WERKT MET ONDERNEMERS (OF WIL JE DIT GAAN DOEN) EN HERKEN JE DIT:
  • ​       Je hebt veel kennis in huis over marketing en sales, maar het ontbreekt je nog aan coachingsvaardigheden
  •         Je bent juist een hele goede coach, maar je wil graag kennis verwerven om ondernemers ook met hun marketing te helpen
  •         Je wil graag ondernemers HEEL goed helpen, maar je merkt dat het soms lastig is om ze over belemmeringen en blokkades heen te helpen
  •         Je wil graag een nieuwe niche, een nieuw aanbod en een nieuw bedrijf met veel kans op goed betalende klanten creëren – maar je wil ook snel aan de slag met al ontwikkelde content, zodat je niet alles zelf hoeft te ontwikkelen
Het High Level Businesscoach Certificatieprogramma is nu vol. Maar regelmatig komen er nieuwe plaatsen vrij, geef je onderaan deze pagina op voor de wachtlijst en dan nemen we contact met je op.
BUSINESSCOACHING IS DE ULTIEME VORM VAN COACHING
Als je je bedrijf wil richten op het coachen van ondernemers is dat een heel goed plan. Er komen steeds meer ondernemers en ze hebben een enorme behoefte aan businesscoaching.

Businesscoaching is heel vervullend omdat je mensen grote transformaties kunt zien maken. Daarom noem ik businesscoaching de ultieme vorm van coaching.

Je klanten gaan meer verdienen en hun potentie komt tot ontwikkeling. Het is fantastisch om daaraan te kunnen bijdragen.
MAAR… ER IS WEL WAT VOOR NODIG OM ONDERNEMERS GOED TE KUNNEN HELPEN
Er zijn volgens mij 2 vaardigheden nodig om ondernemers uit te dagen de best resultaten die mogelijk zijn, te realiseren.
  •   Coachingsvaardigheden om ze over blokkades heen te helpen
  • ​       Marketingkennis om ze zo goed mogelijk te helpen hun inkomen te laten groeien
EN DAT IS PRECIES WAT HET HIGH LEVEL BUSINESSCOACH CERTIFICATIEPROGRAMMA KAN BIEDEN
Het programma helpt je met de content die je kunt aanbieden, het helpt je om een hele goede coach te worden, en het biedt een omgeving voor intervisie om je professionele vaardigheden te verbeteren.

Zo kun je je klanten op de beste manier helpen, kun je goede prijzen vragen en heel goed verdienen met je bedrijf.
HET HIGH LEVEL BUSINESSCOACH CERTIFICATIEPROGRAMMA IS EEN CREATIE VAN LAURA BABELIOWSKY
Laura Babeliowsky is een toonaangevende businesscoach in Nederland. Ze heeft afgelopen jaren duizenden mensen geholpen om succesvolle bedrijven te creëren. 

“Toen ik begon met businesscoaching was ik heel onzeker. Wie was ik om ondernemers te coachen? Maar ik merkte dat ik alleen een paar stappen verder hoefde te zijn dan zij om toch goed te kunnen helpen.
Ik vond het superleuk om mijn klanten te helpen meer te verdienen (ik noem dat: verdienkracht). Ik heb echter ook heel veel geworsteld. Ik merkte dat klanten vaak niet vastliepen op marketingkennis, maar op innerlijke blokkades… Daarom wilde ik zoveel mogelijk leren om mensen goed te helpen, ook met hun innerlijke belemmeringen. En die kennis geef ik graag aan je door”.
DIT ZIJN DE 5 MODULES DIE JE KRIJGT IN HET HIGH LEVEL BUSINESSCOACH CERTIFICATIEPROGRAMMA
Module 1
HIGH-LEVEL PROGRAMMA’S CREËREN EN AANBIEDEN
Les 1
Je high-level mindset upgraden

In deze les leer je hoe je de mindset krijgt om een high-level ondernemer te zijn, die met gemak hoge  prijzen vraagt en een high-level inkomen en leven heeft.

Les 2
Je high-level positionering creëren

In deze les leer je hoe je jezelf aan de bovenkant van de markt kunt positioneren. Klanten komen op jou af en vinden het vanzelfsprekend dat je de hoogste prijzen vraagt.

Les 3
Je onweerstaanbare high-level programma opzetten

In deze les leer je hoe je een onweerstaanbaar high level programma creëert. Je leert hoe je hierin klanten tot de best mogelijke resultaten brengt, terwijl het toch minimale tijd voor jou kost.

Les 4
Simpele strategieën om high-level 
leads te genereren

In deze module leer je hele simpele manieren om met high-level klanten in gesprek te komen. Ze kosten niet veel tijd maar zijn uiterst effectief. Zo kun je een consistente en betrouwbare stroom van high level klanten binnenhalen.

Les 5
High-Level klanten binnenhalen met 
Facebook-ads

Facebook-ads bieden de mogelijkheid om precies de high-level klanten te vinden die voor jou nodig zijn. Tegen hele lage kosten kun je de beste klanten  binnenhalen.
Module 2
BEET HIGH-LEVEL SALESVAARDIGHEDEN
Les 1
Wat high-level klanten nodig hebben om ja te zeggen in een verkoopgesprek

In deze les leer je de 12 sleutels voor wat je precies moet zeggen in een verkoopgesprek om high level klanten te krijgen.

Les 2
Hoe je een high-level klant binnenhaalt in een verkoopgesprek (salesscript)

In deze les leer je de exacte stappen om een “ja” te krijgen van een klant.

Les 3
Hoe je omgaat met bezwaren

In deze les leer je wat je moet zeggen (met precieze  scripts) als klanten bezwaren hebben. 

Les 4
Coachen op bezwaren

In deze les leer je om op een dieper niveau klanten het vertrouwen te geven om je dienst te kopen.

Les 5
Hoe je om de koop kunt vragen

In deze les leer je hoe je de koop met een high level  klant kunt afsluiten.
Module 3
KRACHTIG COACHEN ©
Ondernemers lopen vast op innerlijke belemmeringen, en vaak niet zozeer door een gebrek aan marketingkennis. Met goede coachingsvaardigheden leer je op een dieper niveau te communiceren zodat je de belemmeringen kunt overwinnen. Je klanten worden veel succesvoller en halen uit zichzelf wat ze nooit voor mogelijk hadden gehouden!
Module 5
DE KRACHT VAN CASESTUDIES ©
In deze module leer je hoe je klanten kunt leren om met casestudies aan het werk te gaan. Casestudies zijn een briljante manier om snel klanten te kunnen vinden in je niche. Je coaches kunnen gelijk aan de slag en geld verdienen, waardoor ze zeer enthousiast en tevreden zijn over jouw coaching.
Module 4
DE REIS NAAR RIJKDOM ©
Goed kunnen verdienen, hoge prijzen vragen, hangt allemaal samen met de geldmindset van de klant. In deze module leer je de klant met supereffectieve oefeningen en opdrachten een positieve geldmindset te hebben, waardoor ze veel meer geld kunnen gaan verdienen EN financiële vrijheid bereiken.

PAS HET HIGH LEVEL BUSINESSCOACH CERTIFICATIEPROGRAMMA OP EEN UNIEKE MANIER TOE
Ben je bezorgd dat het High Level Businesscoach Certificatieprogramma ervoor zorgt dat alle deelnemers klonen van Laura worden of heel erg op elkaar gaan lijken?

Dat hoeft niet. Je kunt de kennis die je leert in het businesscoachprogramma helemaal aanpassen aan je eigen unieke positionering en doelgroep.

Deelnemers kiezen voor eigen, unieke, niches waarmee ze zich onderscheidend kunnen profileren. Ze grijpen de kansen die er liggen om nieuwe doelgroepen te vinden en die te gaan helpen met ondernemingscoaching. Anderen voegen businesscoaching toe aan hun coachpraktijk als nieuwe nieuwe, lucratieve, inkomensstroom.

Een greep uit de beroepsgroepen en/of kleine bedrijven waar je het High Level Businesscoach Certificatieprogramma op kunt toepassen:

• Trainers • Coaches • Adviseurs • Healers • Kappers • Notarissen • Financiële experts • Schoonheidsspecialisten • Tekstschrijvers • Gewichtsconsulenten • Virtuele assistenten • Technische bedrijven IT’ers • Makelaars • Fotografen • Therapeuten • Personal trainers • Internetbedrijven

En nog veel meer!!!
WAAROM KLANTEN MEEDOEN AAN HET HIGH LEVEL BUSINESSCOACH CERTIFICATIEPROGRAMMA:
Christa Wiersma
Torikindercoachopleiding.nl
"Ik ben dit programma gaan doen om kindercoaches te helpen een gezonde, goedlopende praktijk te hebben. Meedoen heeft me meer geleerd dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Tot mijn verbazing heb ik in heel korte tijd zowel €23.000 meer verdiend als veel handvatten en inzichten gekregen hoe ik kindercoaches verder kon helpen, waardoor zij ook beter zijn gaan verdienen. Dit gaf veel voldoening. 

Al tijdens het programma behaalde ik resultaten: 5 klanten die ik, als vanzelfsprekend, 1-op-1 kon helpen en 2 volle groepstrainingen, met als thema ondernemerschap. Door Laura’s kennis, enthousiasme en liefde voor het vak heb ik een enorme sprong kunnen maken, mijn klanten daardoor ook en hun cliëntjes (kinderen) ook. 

Ik ben haar dankbaar dat ze mijn overtuigingen over marketing, geld en structuur vriendelijk doch vakkundig onderuit heeft gehaald."
"IN KORTE TIJD VERDIENDE IK €23.000 MEER"
"IN KORTE TIJD MIJN KLANTENBESTAND ENORM UITGEBREID"
Mandy Voncken
Motivatiefabriek.nl
"Ik wilde heel graag andere ondernemers helpen om succesvol te zijn. Ik had nog meer tools en vaardigheden nodig om deze kennis aan klanten over te brengen, want motiveren alleen was niet voldoende. Dit was voor mij de reden om dit programma te volgen. Dankzij BCCP heb ik niet alleen mijn eigen bedrijf succesvol in de markt gezet, maar weet ik ook hoe ik stap voor stap andere ondernemers hierbij kan helpen. 

Doordat ik nu het werk doe dat ik echt leuk vind, heb ik in korte tijd mijn klantenbestand enorm uitgebreid en is mijn omzet verdrievoudigd.

Laura, bedankt voor het delen van jouw kennis en de manier waarop jij mij altijd weer groter laat denken. Ik ben je daar erg dankbaar voor, want zonder jou was mij dit niet gelukt.”
Noortje Janmaat
Verdienenmetvideo.nl
"Mijn hele mindset is veranderd sinds ik het businesscoach programma heb gevolgd. Ik heb in korte tijd 7 nieuwe klanten binnengehaald en €10.000 omzet gemaakt.

De investering in het businesscoachprogramma is het dubbel en dwars waard geweest. En ik vind het fantastisch dat ik andere zzp’ers nu ook kan helpen om een bloeiend bedrijf op te bouwen."
"IN KORTE TIJD €10.000 OMZET"
"IK HEB €120.000 OMZET GEMAAKT"
Marijke Eggink
Watwerktwerkt.nl
"Eerst verdiende ik nooit meer dan €25.000 à €30.000 per jaar en daar werkte ik keihard voor. Ik keek neer op marketing, maar besloot het toch te gaan leren. Dat heeft me zo enorm geholpen, dat ik ook andere coaches en therapeuten die hiermee worstelden, wilde helpen.

Sinds ik BCCP heb gedaan, leef ik in een andere werkelijkheid. Ik heb in 1 jaar 66 klanten binnengehaald. Ik bied nu programma’s aan van €10.000. In totaal heb ik €120.000 omzet gemaakt. Ik ben Laura enorm dankbaar hiervoor.”

WAT JE KRIJGT IN HET HIGH LEVEL BUSINESSCOACH CERTIFICATIEPROGRAMMA
Onderdeel 1
3 INTERVISIE LIVE-DAGEN OP MOOIE LOCATIES

Tijdens deze 3 dagen, door het jaar verspreid, kom je samen met alle andere deelnemers van het programma voor intervisie en masterminding. Je krijgt strategieën en inzichten om je klanten zo goed mogelijk te helpen, zodat je een succesvolle businesscoach kunt zijn.
Onderdeel 2
8 MAANDELIJKSE MASTERMINDS MET LAURA BABELIOWSKY
In deze trainingen gaat Laura Babeliowsky dieper in op de modules en krijg je haar persoonlijke coaching op al je vraagstukken die je tegenkomt bij het coachen van klanten. De sessies versterken je in je professionaliteit en succes met klanten.
Onderdeel 3
2 COACHINGSESSIES MET SENIOR BUSINESSCOACH MONIQUE LEENEN
In deze coachingsessies met Monique werk je aan de groei van je eigen bedrijf als businesscoach. Je krijgt begeleiding om de juiste klanten aan te trekken en goed te verdienen.
Onderdeel 4
TRAININGSMATERIAAL OM IN TE ZETTEN VOOR JE WERK ALS BUSINESSCOACH
Tientallen kant-en-klare oefeningen, checklists, templates en scripts die je vrijelijk kunt gebruiken in je werk met je klanten, voor workshops, voor presentaties, VIP-dagen en coachingssessies. Je kunt ze downloaden en er je eigen logo op zetten.
Onderdeel 5
FACEBOOK-GROEP VOOR INTERVISIE
Loop je vast in het coachen van een klant? Heb je vragen over hoe je je klanten op de best mogelijke manier kunt helpen? In de Facebook-groep kun je ieder moment terecht en je vraag voor te leggen aan de anderen, zodat je je versterkt en geïnspireerd voelt. Worstelen in je eentje hoeft niet meer!
BONUSSEN (TER WAARDE VAN €1.488)
  •          Marketingtraining om je eigen bedrijf als businesscoach op te zetten (t.w.v. €397)
  •         In deze training leer je alles wat nodig is om snel je eigen klanten te vinden en je eigen aanbod te creëren. Door goedbetalende klanten te vinden, verdien je snel de investering in het programma terug.
  •         Template voor een VIP-dag (t.w.v. €297)
  •         Een VIP-dag is een uitstekende manier om een klant met zijn bedrijf te helpen. Maar wat stop je erin? Verlies geen tijd, we helpen je met een handig format om een sterke VIP-dag te kunnen geven die je klant heel goed vooruit helpt.
  •         Template voor een high-end programma (t.w.v. €297)
  •         Je eigen high-end programma om ondernemers te helpen, gaat het verschil maken om ee je eigen inkomensdoorbraak te bereiken. In dit template vind je welke stappen je kunt doornemen met een klant, zodat die snel vooruitgang gaat boeken.
  •         Coachingsessie 'Kies je unieke niche als businesscoach' (t.w.v. €497) 
  •         Er zijn heel veel businesscoaches nodig en je wordt snel gevonden door klanten als je een heel onderscheidend profiel hebt. In deze coachingsessie met senior businesscoach Monique Leenen ontdek je hoe je je op een unieke manier kunt neerzetten.
MEEDOEN MET HET HIGH LEVEL BUSINESSCOACH CERTIFICATIEPROGRAMMA
Het programma is nu vol. Maar regelmatig komen er nieuwe plaatsen vrij, geef je hier op voor de wachtlijst en dan nemen we contact met je op.
Aanmelden voor het programma is nu mogelijk

Geef je hieronder op voor een gesprek
Je omzetdoel voor de komende 12 maanden
Ik ga akkoord met het privacyreglement
Laura Babeliowsky BV  |  Laura Babeliowsky
Johannes Verhulststraat 204 Hs  |  1075 HE Amsterdam  |  020 81 00 220  |